Killzone: Shadow Fall PS4'ün Çıkış Oyunu Olacak

22.02.2013 00:16 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz gece Sony'nin düzenlediği PlayStation 4 duyuru etkinliğinin en önemli parçalarından birisi de Killzone: Shadow Fall'dı. Sunduğu grafikle birlikte yeni nesil adına beklentilerimizi arttıran Killzone oyununun çıkışıyla ilgili bilgiler verildi.
 
    Resmi Playstation blogu üzerinden yapılan açıklamalara göre Killzone: Shadow Fall, PS4'ün çıkış oyunu olacak. Oyunun baş yapımcısı Steven Ter Heide'nin söylediği sözlerde, Killzone: Shadow Fall'ın PS4 çıkışına yetişeceği belirtilmiş.
 
    Sony, PlayStation 4'ün çıkışını bir Killzone: Shadow Fall bundle'ı ile yaparsa gerçekten büyük çaplı talep toplayabilir. Tabi her şey Sony'e kalmış durumda..

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler