Killzone: Shadow Fall Sadece 1.5 GB Ram Kullanmış

Konsolun tüm özellikleri kullanılırsa neler yapılır hayal etmek kolay değil
25.02.2013 21:37 Alkan Adakaner


      Sony konferansında Killzone: Shadow Fall'un 30 fps hızında çalıştığının söylenmesi bazı oyuncularda hayal kırıklığı yaratmıştı. Hayal kırıklığına uğramaları gerekir mi tartışılır, ama oyunun geliştiricilerinden birisi önemli bir açıklama yaptı.
 
     Killzone: Shadow Fall'un Playstation 4'ün sadece 1.5 GB'lık Ram'ini kullandığını belirten bir geliştirici, PS4'ün geliştirici kitlerinin çoğunun sadece 1.5 GB'lık Ram'e sahip olduğunu belirtiyor. Yani konsolun son geliştirici kitleri ancak 8 GB'lık Ram'i kullanma imkanı sunacakmış.
 
      Bu da demek oluyor ki Sony'nin geliştirici kitleri henüz konsolun son haliyle aynı güce sahip değil. Bu nedenle geliştirme kitlerinin son halleri dağıtıldığında çok daha iyi grafiklere ve detaylara sahip oyunlarla karşılaşma şansımız olacak. 

     Sanırım Unreal Engine 4'ün Playstation 4'teki detaylarındaki ayrıntılarının daha düşük olmasının nedeni de geliştirici kitleriyle ilgili olsa gerek. Bakalım Sony bu konularda resmi bir açıklama yapacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 79 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Dk önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 31 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler