Killzone: Shadow Fall - Multiplayer Modu Detayları

03.09.2013 12:36 Talha Aynacı

 
   Gamescom'da yayınlanan tanıtım videosu ile görücüye çıkan Killzone: Shadow Fall'un multiplayer modundan yepyeni detaylar oyunun resmi sitesinden geldi.

   Yapılan açıklamaya göre hikaye modunda yer alan pek çok oynanış dinamiği multiplayer modunda da yer edecek. Kayma ve siper alma gibi öğeler yanı sıra yapımcılar yakın dövüş unsurlarını daha şiddetli hale getirmiş.
 
   Silahlar konusunda ise multiplayer modunda bizleri 22 silah seçeneği bekliyor. Her birisi kendine has bir tarza sahip olan silahlar en başından beri açık olarak gelecek ve burada oyuncular kullandığı silahları geliştirme tarzlarına göre avantaj sağlayacaklar.
 
   Multiplayer modunda silahlar için 19 farklı eklenti mevcut ve bu eklentileri açmak için bazı etkinlikleri ve görevleri tamamlamanız gerekiyor. Bu eklentiler arasında  tüfek dürbünü, yeni mermi tipleri ve 2. tip ateş seçeneği yer alıyor.
 
   Killzone: Shadow Fall'un multiplayer modunda 3 farklı sınıf ve bu sınıflara bağlı birbirinden farklı 12 özel yetenek bulunuyor. Ancak yapımcılar bunlarla ilgili daha fazla detayı önümüzdeki haftalarda sunma kararı vermiş.
 
   PlayStation 4'ün çıkış oyunlarından birisi olan ve çıkışının ardından gelecek DLC paketleri ücretsiz olarak sunulacak Killzone: Shadow Fall yeni nesil tutkunları için önemli bir oyun seçeneği olacağa benziyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 38 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler