Killzone: Shadow Fall'da Assault Sınıfı Detaylandı

17.09.2013 09:23 Alkan Adakaner


     Playstation 4'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan Killzone: Shadow Fall'un multiplayer bölümü detaylanmaya devam ediyor. Oyunda yer alacak savaşçı sınıflardan Assult'un sahip olacağı özellikler detaylandı.
 
     Guerilla Games'in açıklamalarına göre Assault sınıfı savaşın ön saflarında savaşmak isteyenler için birebir. Bu savaşçı sınıf 5 adet birincil silaha sahip ve Nano Shield adlı önümüzde saydam bir kalkan oluşturan birincil yeteneği de var.
 
     Assasult sınıfındakiler Nano Shield'ın yanında ikincil yetenekleri ise hızlı hareket etmesini sağlayan Speed Dash, yakındaki düşmanları kısa bir süreliğine kör eden Stun Blast ve düşmana ağır hasar verebilen bir Drone yollayan Buddy Drone yeteneklerinden birini seçebilecekler. Bu tür seçimler savaşçılar arasındaki oynanış farkını da belirleyecek.
 
    Killzone: Shadow Fall, Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler