Killzone: Shadow Fall'da "Scout" Sınıfı Detaylandı

08.10.2013 07:51 Alkan Adakaner


     Killzone: Shadow Fall'da Scout sınıfının da detayları ortaya çıktı. Bu savaşçı sınıf gizliliğin hız ve kaba güçten önemli olduğunu düşünenlere göre olacak. Açıklamalara göre Scout sınıfı uzaktan düşmanlarını temiz bir şekilde öldürebilecekken, Cloak gibi özellikleri ile belli bir mesafeden düşmana görünmez olabilecek. Bu sınıfın diğer yetenekleri şu şekilde:
 
Tactical Echo: Bu yetenek size düşmanları bir süreliğine haritada görebilme özelliğini sunuyor. Öyle ki Cloak gibi görünmezlik özelliğini kullananların bile haritaki yerlerini tespit edebileceksiniz.
 
Emergency Teleport: Bu özellik sayesinde özellikle düşmanlardan kaçmak için haritanın herhangi bir yerine rastgele (random) olarak ışınlanıyorsunuz. Kurduğunuz pusu işe yaramadığında kullanabileceğiniz güzel bir yöntem.
 
Stun Drone: Bu özellik size bir adet Stun Drone sağlıyor. Bu hava aracı düşman size yaklaşana kadar havada bekliyor ve ateş edildiğinde doğrudan düşmanın üstüne gidip onu sersemletiyor ve bir süreliğine kör ediyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler