Killzone: Shadow Fall'ın İlk İncelemesi Yayınlandı

13.11.2013 16:10 Samet Konuksal


    PlayStation 4'ün çıkış oyunları arasında yerini alan Killzone: Shadow Fall'ın çıkışına az bir süre kala, oyunun ilk incelemesi ortaya çıktı. Oyunu ilk inceleyen site GameReactor oldu.
 
    Daha önce Killzone 2 ve Killzone 3'e 10 üzerinden 9 puan veren GameReactor'un İngiltere ayağının Killzone: Shadow Fall'a puanı 10 üzerinden 8 oldu. Sitenin İsveç kolu ise yeni Killzone'a 10 üzerinden 7 verdi.
 
    İngiltere sitesinin incelemedeki artılar listesinde güzel ses, grafik ve tasarımları, kullanışlı kontrolleri görüyoruz. Ayrıca teknik açıdan oyunun frame oranlarının olumlu seviyelerde olduğu belirtilmiş. Eksiler kısmında ise 'aptalca' bölümleri, bazı zamanlarda ilginçleşen savaş anları ve zorluk seviyesinin dengesizleşmesi gösterilmiş.
 
    Bu arada, oyunun incelemesiyle birlikte sitede herhangi bir düzenleme yapılmayan ekran görüntüleri de yayınlandı. Oyundan direkt alınmış ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 
    Yeni incelemeler geldikçe haberimizi güncelleyeceğiz. GameReactor'un incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
GameReactor UK - 8/10
GameReactor SE - 7/10
Kotaku - "No"
IGN - 8/10
Eurogamer - 7/10
Polygon - 5/10
Gamespot - 7/10
Joystiq - 3.5/5
Destructoid - 9/10
Resmi PlayStation Dergisi - 8/10
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler