Killzone'un Oynanabilirliğini Geliştirmemiz Gerek

15.06.2013 09:57 Alkan Adakaner


     Playstation 2'de başlayan Killzone serisi her ne kadar Sony'nin önemli isimlerden biri olsa da satış rakamları diğer büyük FPS oyunlarının yanında çok sönük kalıyor. Çoğu oyuncuya göre bunun nedeni oynanabilirliğinin yeterince iyi olmaması. Guerilla Games de bu fikri katılıyor gibi görünüyor. Onlardan yapılan açıklama şu şekilde:
 
     "Grafiksel olarak biz her zaman önsırada yer alıyoruz. Buna karşın oynanabilirlik bakımından kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Sürekli daha iyi olmak için çeşitli ve ilginç oynanabilirlik öğeleri yaratmak istiyoruz. Hayranlarımızı da her zaman dinliyoruz. Çoğunlukla Killzone 3'ün ardından oyunun fazlasıyla Killzone 2'ye benzediğini söylemelerine kulak verdik. Bu nedenle taptaze birşeyler, yeni içerikler, düşman tipleridünyalar ve temalar istedik."
 
     Killzone: Shadow Fall konsolun çıkış döneminde en çok ilgi gören yapımlardan birisi olacaktır. Buna karşın oyunun satış bazındaki kaderinin serinin diğer oyunlarından ayrılıp ayrılmayacağı ise Guerilla Games'e bağlı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler