Kinect Eski Xbox360'lara Ölüm mü Getiriyor ?

Bu anı yaşamamış Xbox360 kullanıcısı kalmış mıdır ?
05.01.2011 21:54 Talha Aynacı

 
     Microsoft'un harekete duyarlı kontrol furyasıyla birlikte piyasaya sürdüğü Kinect, BBC raporlarına göre eski kasa Xbox360'ları RROD ya  da Türkçe adıyla 3 Kırmızı Işık Hatasına sürüklüyor.
 
     BBC resmi internet sayfasında yayınlanan makalede Kinect aldıktan sonra konsolları bu hataya uğramış insanların yaptığı yorumlara yer vermiş. Mesela bunlardan biri 10 yaşındaki oğluna yılbaşı hediyesi olarak Kinect alan bir babaya ait. Eğlence vaad eden kontrol cihazını aldıkları günün akşamında konsolun 3K hatası verdiğini belirterek "hayal kırıklığı" olarak niteleyen bu müşteri gibi Xbox'ın resmi sitesinde konu hakkında açılmış bir başlık 4. sayfasına ulaşmış durumda.
 
     Mesela bir başka müşteri Kinect ile birlikte çalıştırdığı güne kadar konsolu ile ilgili en ufak bir problem dahi yaşamazken, önce donmalarla karşılaştığı ve nihayetinde yılbaşı gecesi konsolunun o meşhur hatayı aldığını söylüyor.
 
     Tüm bu  söylentilere cevap birinci ağızdan, Microsoft'tan geliyor. Microsoft sözcüsü Kinect'in her model Xbox 360 ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlandığını ve bahsi geçen hatanın Kinect ile bağlantılı olmadığını açıkladı.
 
Kinect çıktığı ilk ayda 2,5 milyonluk bir satış rakamına ulaşmıştı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia'dan Rekor Değer Kaybı ve PSVR2'nin Geleceği (Video) 27 Dk önce Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler