Kinect'e Özel "Carnival Games" Oyunu Nisan'da

Carnival Games'te 20'den fazla mini oyun bulunacak
30.01.2011 12:02 Alkan Adakaner


     Harekete duyarlı kontrolcülerin en ilgi çeken yapımları genellikle mini oyunları barındıran parti oyunları oluyor. 2K Games de beğenilen parti oyunu Carnival Games'i Kinect'e getiriyor.
 
      Cat Daddy Games'in Kinect'e özel geliştirdiği "Carnival Games: Monkey See, Monkey Do" adlı oyun Nisan ayında piyasaya çıkacak. 20 farklı mini oyun, 40'tan fazla evcil hayvan ve kostüm bulunduracak Carnival Games, Xbox Live'da da yeni içeriklerle desteklenecek.

      Eğer ailece veya arkadaşlarınızla eğlenmek istiyorsanız Carnival Games iyi bir tercih olabilir.  Sonuçta şu an için Kinect'te çok fazla tercih şansınız da yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Carnival Games: Monkey See, Monkey Do Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Cat Daddy Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 30 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler