Kingdom Hearts 3D'nin %50'si Tamamlandı

Oyunun grafikleri oldukça iyi duruyor
13.07.2011 08:23 Alkan Adakaner


     Famitsu dergisi bu haftaki sayısında 3DS'e özel olarak hazırlanan Kingdom Hearts: Dream Drop Distance hakkında yeni bilgiler açıkladı. Bu bilgiler arasında en önemlisi ise oyunun %40-50'lik bölümünün tamamlanmış olması.
 
     Diğer bilgiler arasında Sora'nın bu oyunda değişmediği de bulunuyor. Gerçi bu durum tam olarak netlik kazanmış değil. Gizemli bir oyun olarak tanımlanan Dream Drop Distance'ta çok sayıda sorunun yanıtını bulacağız.
 
     Daha önce de söylendiği gibi bu oyun Kingdom Hearts III'e giriş niteliğinde olacak ve serinin diğer oyunlarında olduğu gibi bir "gizli film"e sahip olacak. Oyundaki mekanlardan Traverse Town iki gizemli karaktere sahip olacak, ama bu kişiler hakkında elimizde bilgi yok.
 
    2012'de piyasaya çıkmasını beklediğimiz Kingdom Hearts: Dream Drop Distance, 3DS'in ilk tanıtılan oyunlarından birisiydi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 29 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler