King’s Bounty 2 PS5 ve Xbox Series Konsollarına Çıkış Yaptı

08.09.2023 12:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı PLAION ve geliştirici Fulqrum Games, King's Bounty II'nin PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini yayınladı. PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan oyuncular ücretsiz yükseltme alacak ve kayıt dosyalarını aktarabilecek.
 
Yeni nesil konsollar hangi özelliklere sahip olacak?
 
 
Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Serisi sürümleri dinamik 4K çözünürlük desteğine (Xbox Series S'de mevcut değil), 60 FPS'lik bir performans moduna, daha hızlı yükleme sürelerine ve genel olarak geliştirilmiş performansa sahip. King's Bounty II ilk olarak 24 Ağustos 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu türünün en önemli örneklerinden biri olan King's Bounty serisinin bu devam oyunu orijinal serinin DNA'sını koruyor. Oyunda aynı zamanda yeni bir hikaye, yeni fraksiyonlar, düşmanlar ve yeni özellikler yer alıyor. Şimdi ise oyun yeni nesil konsollara çıkışını gerçekleştiriyor.
 
Oyunda temelde üç ana kahramandan biri olarak oynuyor. Bu karakterlerle beraber ihanet, liderlik ve fedakarlık ile örülü bir maceraya atılarak kendi ordunu kurabiliyorsun. Devam oyununda her kararın uzun vadeli sonuçları karşınıza çıkıyor. 
 
Yeni nesil konsol fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King's Bounty II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 1C Company Dağıtıcısı: 1C Entertainment Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler