King's Bounty II - Elisa Fragmanı

17.08.2021 11:25 Mehmet Tandoğan

 
 
1C Entertainment ve Prime Matter, King's Bounty II'nin üçüncü oynanabilir karakteri Elisa'yı tanıttı. Bir insan şövalye olan Elisa, Lorian'da doğup bir köylü olarak büyüdü. Daha sonra herkesi Nostria'dan kurtarmak için özel bir görev aldı.
 
Lorian'da neredeyse on yıl süren bir iç savaş yaşandı. Çiftçiler ve paralı askerler arasındaki bir çatışma sırasında Elisa, düşmanlarla savaşmasına yardımcı olacak sihirli yetenekler kazandı.
 
Halkı tarafından onay aldıktan sonra, Elisa, Evrensel Meclis'e gitti ve kraldan onu halkı adına elçi olarak tanıtmasını istedi.
 
Fragman videosu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King's Bounty II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 1C Company Dağıtıcısı: 1C Entertainment Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler