King's Quest'ten Önemli Detaylar

29.01.2015 11:04 Tunahan Başol


     The Game Awards etkinliğinde yapılan duyuru ile birlikte yıllar sonra geri dönen King's Quest için oldukça önemli detaylar açıklandı. Bu detayları maddeler halinde aşağıda bulabilirsiniz.
 
- 5 bölümden oluşacak. İlk bölüm sonbahar aylarında çıkacak. Şu an genel olarak bölümlerin detayları üzerinde çalışılıyor ve iki bölüm arası birkaç aydan fazla süre geçmeyecek.
 
- Oyun point&click yapısında olmayacak. Tek tuşla etkileşime geçeceksiniz ve hala macera oyunu tarzında bulmacalar bulunuyor. Bunun yanında aksiyon ve platform öğeleri bulunmayacak.
 
- Hala bir envanter sistemi bulunuyor.
 
- Seçimleriniz oyunu büyük oranda etkileyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King's Quest Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Odd Gentlemen Dağıtıcısı: Sierra Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler