Kitleleri Peşinden Sürükleyen Oxygen Not Included Erken Erişim'den Çıktı

31.07.2019 15:29 Nursema Emre

 
2017'nin Şubat ayında oyuncularla erken erişim macerasına başlayan ve Klei tarafından geliştirilen, 'Uzayda geçen kaynak yönetme ve hayatta kalma simülasyonu' diye de adlandırabileceğimiz türler arası yapım, Oxygen Not Included erken erişimden çıktı.
 
Klei, oyunun çıkışı şerefine resmi forumlarından bir açıklamada bulundu:
 
"Birkaç tane Duplicant'ın bulunduğu, biraz da soğuk suyla dolu bazı borulardan oluşan bir oyunla maceraya başladık. O zamandan beri petrol biyomları ve otomasyonu, Duplicant beceri geliştirmeleri ve etrafa sıkıştırılacak tüpler, yaratık yetiştirme ve üremesi ve daha fazlasını ekledik. Burada sayamayacağımız birçok farklı yenilik de ekledik. Artık Çiftlikler kayalık evlerinin yüzeyinden bile geçip uzaya kaçabiliyorlar. Bunların hepsi sizin sayenizde. ”
 
Oyun şu an piyasaya sürülüşü şerefine Steam üzerinden 39 TL yerine 26 TL'ye satılıyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 
Oxygen Not Included, uzayda bir koloni kurma simülasyonu oyunudur. Koloninizdeki insanların yaşaması için gerekli düzenlemeleri yapıp, onlara yemek sağlamalı, karşınıza çıkan zorluklara karşı hazırlıklı olmalı ve yerleşim yerinizi genişletmelisiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oxygen Not Included Platformlar: PC Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Klei Entertainment Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler