Kojima Gizemli Bir Sanatsal Çalışma Yayınladı

10.04.2012 09:22 Alkan Adakaner


    Metal Gear Solid ve Zone of The Enders serileri ile bilinen Hideo Kojima şu sıralar Metal Gear Solid 5 üzerinde çalışmalarına devam ederken bir yandan da Project Ogre isimli açık dünya öğelerine sahip bir yapım üzerinde çalışıyor.
 
    Biz Hideo Kojima'nın bunların dışında da kafasında çok sayıda tilkinin gezdiğini düşünüyoruz. Kojima eğer birden bire yepyeni bir proje duyurursa bu hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. Bu nedenle onun her hareketini yakından izliyoruz.
 
    Aşağıdaki sanatsal çalışma Hideo Kojima tarafından Twitter üzerinden yayınlandı. Bu çalışma Kojima Productions'tan Yoji Shinkawa'ya ait. Shinkawa bu stüdyonun sanat müdürü olarak görevine devam ediyor ve çok sayıda hayrana da sahip. Aşağıdaki çalışma bir oyuna mı ait bilemiyoruz, ama Kojima Productions'ın ruh dünyasına son derece uygun.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 9 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler