Kojima: "Ölene Kadar Oyun Yapacağım!"

18.03.2012 00:39 Samet Konuksal


     Metal Gear serisiyle birlikte büyük başarılar imza atan ve şu sıralar FOX Engine isimli yeni oyun motoruyla birlikte yeni projeler adına çalışan Hideo Kojima, ölene kadar oyun yapmak istiyor.
 
     Smithsonian Sanat Müzesi'nde konuşan Hideo Kojima, oyun endüstrisinden emekliye ayrılma planlarının olmadığını ve ölene dek oyun yapmak istediğini açıkladı. Konuyla ilgili Hideo Kojima, "Açık konuşmak gerekirse bugünden 25 yıl sonra yine Metal Gear oyunu yapar mıyım bilmiyorum. Gerçi Konami hâla ortada olur mu onu hiç bilmiyorum. Ama bildiğim şey, eğer 25 sene sonra ölmezsem, yine oyun yapıyor olurum. Köşeye çekilme planlarım yok, ölene kadar oyun yapmak istiyorum." sözlerini dile getirdi.
 
     Bu arada aynı etkinlik çerçevesinde Hideo Kojima, filmlerle uğraşmayı da sevdiğini ve bu konuyla ilgili çalışmalarının çok yakın bir zaman içerisinde ortaya çıkacağını açıkladı. Metal Gear Solid filmi akıllarına gelen hayranlarına üzücü haberi de veren Kojima, seriden bir film çıkacağına inanmıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler