Kojima Productions İleride Film Yapmaya Başlayacak

04.11.2019 17:40 Gazali Çetinkaya

 
Vücudunun %70'i filmlerden oluşan Hideo Kojima gelecekte stüdyosuyla birlikte film sektörüne girmeyi planlıyor. 
 
BBC tarafından bugün yayınlanan "Death Stranding: Inside Kojima Productions" belgeselinde Hideo Kojima "Gelecekte, Kojima Productions ayrıca film yapmaya başlayacak." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
Hideo Kojima ayrıca önümüzdeki üç dört yıl içinde her şeyin streaming'e kayacağını belirtti ve "TV dizileri ve filmlerle hemen hemen oradayız." dedi ve "Bu gerçekleştiğinde filmler, TV dizileri ve oyunlar aynı alanda yarışacak." diye ekledi. 
 
Kojima Productions'ın yeni oyunu 8 Kasım'da PlayStation 4 için ve 2020 yazının başlarında PC için çıkacak. Oyun Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner gibi önemli oyuncu isimleri içeriyor. 
 
"Death Stranding: Inside Kojima Productions" belgeselini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun yapım süreci anlatılıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler