Kojima: "Silent Hill, Çok Çekici"

17.08.2012 18:55 Levent Polater

 
    Metal Gear Solid yaratıcısı Hideo Kojima, Silent Hill'i çok çekici bulduğunu ve stüdyosunun geliştirdiği yeni oyun motoru FOX Engine ile bir Silent Hill yapmayı çok istediğini belirtti.
 
    Kojima, bu düşüncelerini Twitter'dan şu şekilde takipçilerine yansıttı:
 
    “Silent Hill, kapalı alanlarda geçen aksiyonu arka plana iten ve grafik kalitesine odaklatan bir yapım. Çok fazla düşman olmasına veya hızlı olmalarına gerek yok. Korkuyu sunum ve grafiklerle sağlayan bir yapım. Açık dünya tabanlı aksiyon oyunları yapan biri olarak, bu tarz bir oyun bana çok çekici geliyor. Keşke birileri yeni bir Silent Hill'i Fox Engine ile yaratsa."
 
     Son zamanlarda devamlı el değiştiren Silent Hill oyunları için bir şans da Kojima'ya verilebilir kanımca. Fakat işin enterasan kısmı, Kojima'nın artık neyle ilgilendiğini ve hangi projeye yoğunlaştığını kestiremiyorum. Devamlı farklı ilgi alanlarıyla gündeme geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 23 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler