Kojima Tarafından Geliştirilen Yeni Bir Silent Hill Oyunu Göründü

13.08.2014 02:19 Ömür Gencer


SPOILER: P.T.'nin sonunu ve Silent Hill'in tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
      Gamescom sunumu sırasında duyurulan korku oyunu P.T. sunumun geride kalan duyuruları arasında yer alıyor. Oyunun demosu bildiğiniz gibi duyuruyla birlikte PSN'deki yerini aldı. Bu demoyu bitiren oyuncular büyük bir sürprizle karşılaştı.
 
      P.T.'nin sonunda Hideo Kojima ve yönetmen Guillermo del Toro'nun işbirliğiyle geliştirilen, ana karakter olarak da The Walking Dead'ten tanıdığımız Norman Reedus'u bulunduran yeni bir Silent Hill tanıtım videosu gösterildi.
 
     Kojima tarafından geliştirilen üstelik de Norman Reedus'un bulunduğu bir Silent Hill oyunu hayal edilemeyecek kadar güzel duruyor. Bu yapım hakkında şimdilik daha fazla bilgi bulunmasa önümüzdeki günlerde oyunun resmi duyurusu gelebilir. Bahsettiğimiz videodan alınan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 41 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler