Kojima: Snatcher'ı Geliştirmek İsteyen Var mı?

Snatcher'ın yetişkinlere yönelik bir oyun olacağını tahmin etmek güç değil
16.07.2011 21:09 Alkan Adakaner


     Hideo Kojima'nın ilk olarak 1988 yılında piyasaya çıkardığı siber-punk macera oyunu Snatcher tekrar aramıza dönebilir mi? Kojima'ya göre bu mümkün, ama kendisinin oyunu geliştirecek zamanı yokmuş. Peki, ama yeni Snatcher oyunu ile nasıl geliştirilecek? Kojima'nın açıklamaları şöyle:
 
     "3D açık dünya fikri oldukça güzel görünüyor, Snatcher gibi bir şeyler geliştirmek isterdim; ama bunun için zaman ve imkanım yok. Yine de birileri bu oyunu geliştirmek isterse, bu fikir hoşuma giderdi."
 
     Anlaşılan Hideo Kojima danışman olarak yeni Snatcher projesinde yer almak istiyor. Bunun için de bu oyunu geliştirecek yetenekli bir stüdyoya ihtiyacı var. Bakalım Kojima'nın önerisi kimin ilgisini çekecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler