Kojima'nın E3 Öncesinde Önemli Bir Duyurusu Var

Zone of the Enders'in Playstation 2'deki oyunları oldukça başarılıydı
26.05.2011 22:36 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid hayranları E3'te mutlu olacak gibi geliyor, hatta Hideo Kojima'nın stüdyosu olan Kojima Productions, E3 öncesindeki etkinlikte heyecan verici duyurular yapacak.
 
     Konami'den Sean Eyestone'un sözlerine göre 2 Haziran'da yapılacak olan Konami'nin E3 öncesi etkinliğinde Kojima Productions özel duyurular yapacak. Bu duyuruların ne olacağı ise şu an için açıklanmadı. 

     Eğer Hideo Kojima, Zone of the Enders'in yeni oyununu duyurursa bu hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. Bunun yanı sıra Metal Gear Solid: Rising'ten de beklenilen videolar ve çıkış tarihi açıklaması gelebilir.
 
     Konami'nin şu sıralar Metal Gear Solid: Peace Walker'ın Playstation 3 sürümü ve Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın 3DS sürümü üzerinde çalıştığını da hatırlatalım. Bu projeler ile ilgili de ilginç duyurular da bekliyoruz.
 
     Duyuru ne olur şimdiden bilemeyiz, ama Kojima Productions'ın her duyurusunun heyecan verici olacağı konusunda eminiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler