Konami, Birds of Steel'i Duyurdu + İlk Video

Gaijin Entertainment, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey'in de geliştiricisiydi
25.05.2011 22:23 Alkan Adakaner


     Uçuş simülasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Bu defa Konami ve Gaijin Entertainment tarafından hazırlanan Birds of Steel ile göklerin hakimi olmaya çalışacağız.
 
     2012 yılının başlarında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Birds of Steel'in senaryosu 2. dünya savaşı döneminde geçiyor. 8 bölüm boyunca tarihsel 20 görevi tamamlamaya çalışacağımız oyunda 100'den fazla da uçak bulunacağı söyleniyor.
 
    Her görevde oyunun geçtiği yere göre farklı uçak modellerini seçme imkanımız olacakmış. Kontrol sistemi arcade stilinden simülasyona kadar çeşitlilik gösterecek oyundaki uçakların hasarlara vereceği tepki de modellere göre değişiklik gösterecek.
 
     Co-op modunun yanı sıra çeşitli multiplayer seçenekleri de sunacak olan Birds of Steel grafiksel olarak hiç de fena durmuyor. Oyunun ilk ekran görüntüleri ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Birds of Steel Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gaijin Entertainment Dağıtıcısı: Konami Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler