Konami: EA, Oynanışı Bu Sene Es Geçebilir

27.06.2012 14:35 Erkut Köse


   OPM'e konuşan PES 2013 takımının lideri Jon Murphy, Fifa ile ilgili farklı bir açıklamada bulunarak, EA'nın bu sene değişik özelliklere önem verebileceğine değindi.
 
   Murphy, "Biz her zaman oynanışa odaklandık. Belki de EA bu sene oynanışta yeterince geliştiklerini düşünerek farklı noktalara odaklanacaklardır. Bu da yeni özellikler olabilir. Ancak PES serisini özel kılan şey oynanıştır ve biz her zaman buna odaklanmaya devam edeceğiz" sözleriyle oynanışın serideki öneminin altını çizdi.
 
   Elbette her iki seri için de herhangi bir şeyin sonuna gelmek gibi bir durum mümkün değil. Sürekli değişen teknoloji, yeni fizikler, yeni grafikler ile birlikte oynanabilirlik seviyesi her zaman yukarı seviyelerde tutulmaya çalışılacaktır. Murphy'nin haklı olup olmadığını görmek için ise birkaç ay daha beklemek gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler