Konami, Fransa Futbol Federasyonu ile Ortaklığını Duyurdu

11.08.2022 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün, Fransız Futbol Federasyonu (FFF) ile çok yıllı bir ortaklık kurduklarını açıkladı. Bu partnerlik eFootball™ içinde ve dışında bir dizi aktivasyonu içerecek.
 
KONAMI, 'Fransız Milli Takımı'nın Resmi Futbol Video Oyunu Ortağı' olurken, ortaklığın kendisi birçok farklı ticari, görüntü ve etkinleştirme hakkını kapsıyor.
 
Branding ve medya haklarının yanı sıra FFF'nin, diğer lisanslı ulusal oluşumların da yer aldığı bir dizi eSpor etkinliğine de dahil edileceği belirtiliyor.
 
Konami Digital Entertainment B.V.'nin Avrupa Başkanı Naoki Morita konuyla ilgili şunları söyledi, ‘KONAMI'de ortaklık ağımızı büyütme ve küresel, futbolu seven bir kitleye ulaşma hedefimizde oldukça iddialıyız. Fransa gibi futbola değer veren bir ülkenin ulusal federasyonu ile ortaklık yapmaktan son derece mutluyuz. Buna ek olarak kendilerinin önemli bir futbol tarihine ve prestije sahip oldukları gerçeği de bizim için çok önemli.
 
"eFootball™ serisi gelişmeye ve gelişmeye devam ediyor, bu nedenle Fransız Futbol Federasyonu'nu futbolu özgürleştirme yolculuğuna davet etmek çok heyecan verici’.
Fransız Futbol Federasyonu Genel Müdürü François Vasseur şunları ekledi: ‘Fransa Futbol Federasyonu, Konami'yi Fransız Milli Takımının resmi futbol Video oyun Ortağı olarak kabul etmekten mutluluk duyuyor.
 
Hem futbol hem oyun tutkunlarına en iyi deneyimleri ve eğlenceyi sunmak için biz de benzer bir tutkuya sahibiz.
 
Konami'nin dünya çapındaki varlığı, Fransız milli takımının daha geniş bir küresel kitleye ulaşmasını sağlarken uzmanlıkları da Fransız esporunun büyümesini hızlandırmak için harika bir fırsat’.
 
Web sitesi: https://www.konami.com/efootball
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
eFootball 2022 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler