Efootball'da Kutlama! Resmi Oyun Elçisi Lionel Messi Bir Kez Daha Dünya Futbolunun En İyisi Seçildi

02.11.2023 16:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün “eFootball™” un resmi oyun elçisi Lionel Messi'nin sekizinci kez dünyanın en iyi futbolcusu olması şerefine çeşitli oyun içi etkinlikler ve kampanyalar düzenleyeceğini duyurdu.
 
30 Ekim Pazartesi günü Messi ile ilgili yapılan açıklamanın ardından “eFootball™”, futbolcunun üç farklı versiyonunu oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu versiyonların üçü de Arjantinli oyuncunun muhteşem kariyerindeki ikonik performanslara saygı duruşu niteliğinde.
 
 
 
2 Kasım Perşembe günü oyuncularla buluşacak olan güncellemeyle, Lionel Messi'nin yukarıda adı geçen (hepsi de booster özelliği içeren) versiyonlarına ve Arjantin Milli Takımı Messi'nin oyuna giriş hediyesine sahip olabileceksiniz.
 
Ayrıca çeşitli görevleri tamamlamak için Lionel Messi'yi kullanacağınız 'Altın Başarı' etkinliği de oyuna eklenecek. Etkinlikte Messi’yi kullanan oyuncuların kaç gol attığını takip edeceğimiz bir de ‘Leometre’ (Leo Meter) bulunuyor. Messi’yle ne kadar çok gol atılırsa ödüller de o derece artacak!
 
Tüm bunlar ve çok daha fazlası eFootball™ 2024'te sizleri bekliyor- üstelik oynaması ücretsiz!
 
Yeni fragman
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
eFootball 2022 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler