Konami, Hudson'ı Tamamen Satın Alıyor

Hudson'ın Bomberman serisi firmanın en tanınmış oyunu oldu
20.01.2011 14:05 Alkan Adakaner


      2005 yılında Hudson Entertainment'in %54'ünü satın alan Konami şimdi de firmanın tamamını satın almak için harekete geçiyor. Firmanın bu baharda Hudson hisselerinin %100'ünü alacağı neredeyse kesinleşti.
 
     Konami şu an Hudson Ceo'su Michihiro Ishizuka'nın Mart'ın sonunda istifa edeceği Konami Dijital Entertainment'ten Kazuhiko Uehara'nın yerine geçeceği söyleniyor. Yani 1 Nisan'dan itibaren Konami ipleri tamamen eline alacak.
 
      Hudson genellikle Japon pazarına yönelik oyunları ile biliniyor ve 1973 yılında kurulmuş olan firma o dönemden bu yana başarıyla ayakta duruyor. Konami firmanın tamamını aldıktan sonra Hudson'ın adını da değiştirebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2010 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler