Konami: "PES 2013, Kesinlikle En İyisi Olacak"

06.07.2012 11:48 Samet Konuksal


    Pro Evolution Soccer 2013'ün geliştirici ekibinin lideri Jon Murphy, Brezilya'daki bir etkinlikte resmi Playstation dergisine konuştu. Jon Murphy, Pro Evolution Soccer 2013 adına oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
 
    Murphy'e "En iyisi için mi çalışıyorsunuz?" sorusu sorulduğunda ekibin lideri, "Benim cevabımı istiyorsanız, kesinlikle şimdiye kadar yapılanların en iyisi olacak. Bu konudaki en büyük kozumuz da, oynanış özgürlüğünü en üst seviyeye kadar taşımamız." cevabını verdi.
 
    Devamında Murphy, "Son birkaç yıldır geliştirici ekip olarak bir tarafa yüklenince, diğer taraflar düşük kalıyordu. Fakat bu sene hepsini dengede tutacağız." sözüyle birlikte oyunu bekleyenlere seslendi; "Oyunun yapısı ve kontrol seviyesi açısından endişe etmenize gerek yok."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler