Konami: PES 2019'un PS Plus Oyunlarından Kaldırılmasında Bizi Suçlamayın, Sony'nin Kararıydı

05.07.2019 19:36 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, Temmuz ayında PlayStation Plus abonelerine sunacağı ücretsiz PlayStation 4 oyunlarını ilk başta Pro Evolution Soccer 2019 ve Horizon Chase Turbo olarak duyurmuştu fakat oyunların indirmeye açılacağı gün bir son dakika değişikliği ile Pro Evolution Soccer 2019 yerine Detroit: Become Human verileceği açıklandı.
 
Bu konu hakkında Eurogamer'a konuşan Konami kararın Sony tarafından yapıldığını belirtti.

"Bu karar SIE tarafından verildi bu yüzden sorularınızı lütfen SIE'ye yöneltin."

Sony'nin Eurogamer'a yaptığı açıklama da şu şekilde oldu:

"Bu ay PS Plus oyun listesinde bir değişiklik yapmaya karar verdik ve Pro Evolution Soccer 2019 yerine Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition'ı sunuyoruz. Bu, şirket olarak verdiğimiz bir karardı ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."
 
İki açıklamada gerçek nedeni açıklamıyor fakat oyunların indirmeye açılacağı gün bazı yasal engeller ortaya çıkmış gibi görünüyor.
 
PlayStation Plus Temmuz 2019 ücretsiz oyunları Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition ve Horizon Chase Turbo'yu PlayStation Store üzerinden indirebilirsiniz. Digital Deluxe Edition ayrıca Heavy Rain'i de içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler