Konsol Sürümü Crysis'den İlk Ekran Görüntüleri

Oyunun konsol portunun da harika görüneceğinden hiç şüphemiz yok.
10.09.2011 03:16 Levent Polater

 
    Electronic Arts, 2007'de yalnızca PC'ye çıkan ve günümüze kadar benchmark testlerinde grafik düzeyi belirlemek için kullanılan Crysis'i dün sabah saatlerinde konsollara da duyurmuştu.
 
    Oyun için gösterilen ilk videodan ve bilgilerden sonra şimdi de ilk ekran görüntülerini yayınladı EA. CryEngine 3 ile PS3 ve Xbox 360 platformlarında boy gösterecek olan oyunda yeni ışıklandırma, özel efektler kullanılacak. Bildiğiniz gibi orjinal yapım CryEngine 2 ile yapılmıştı.
 
    Oyunun bu sürümünü Crytek GmbH geliştiriyor, Electronic Arts yayıncılık görevini üstleniyor. Ekim ayında raflardaki yerini alacak olan oyunun fiyatı ise 19.99 dolar ve 1600 MS puanı olacak. Yeni görselleri aşağıdan görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis Remastered Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek GmbH Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 49 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler