"Konsollara MMO Yapmak Heyecan Verici Olur"

13.03.2013 09:48 Erkut Köse


    Diablo III'ün konsollara geleceğinin kesinleşmesinin ardından konsol cephesiyle daha yakın olabileceği konuşulan Blizard'ın WoW tasarımcısından konsollarla ilgili bir açıklama yapıldı.
 
    World Of Warcraft'ın baş tasarımcısı Greg Street, konsollara MMO çıkarmanın oldukça zorlu, fakat bir o kadar da heyecan verici bir deneyim olduğunu düşündüğünü belirtti. World Of Warcraft gibi oyunların mouse ve klavyeye odaklı olduğunu, dolayısıyla farklı bir yöntem izlemeleri gerektiğini söyleyen Greg, bunun WoW tarzı oyunlar için oldukça zor olabileceğini, ancak gerçekleşmesinin de mümkün olduğunu dile getirdi.
 
   İleride World Of Warcraft'ı konsollarda görebilirmiyiz bilmiyoruz ancak bu ihtimal bile şimdiden birçok oyuncuyu heyecanlandırmaya yetiyor. Ayrıca kod adı Titan olan projenin de yine konsollar için çıkabileceği söylentileri bulunuyor. Bakalım yeni nesilde Blizzard bize ne gibi bir sürpriz hazırlayacak.
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler