Konsollarda Crysis 2'nin 1.02 Yamasını Unutmayın!

Oyunun görselleri konsollarda da oldukça iyi, yapay zeka sorunu da çözülürse sanırım her şey çok iyi olacaktır
04.04.2011 23:56 Alkan Adakaner


     Crytek, Crysis 2'deki hataları ve şikayet edilen noktaları yamalarla düzeltmeye devam ediyor. Geliştirici firmanın konsollar için yayınladığı 1.02 adlı yama ile senaryo modundaki yapay zeka sorunlarının giderildiği söyleniyor. Bu yamayı kurmayı unutmamanızı tavsiye ederiz.
 
      Bunun yanı sıra bu yama anti-cheat özelliğini barındırıyor ve multiplayer'da şikayet edilen çok sayıda sorunu hallediyor. Oyunda aynı müziğin iki defa ardı ardına çalması, gölgelendirme sorunları, bağlantı sorunları gibi dertlerden bu yama ile kurtulabilirsiniz.
 
      PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkan Crysis 2 bu hafta da İngiltere'nin en çok satan oyunu olmuştu. Oyunun satışları Amerika'da da oldukça iyi gidiyor. Peki ya Türkiye? Malesef o konuda resmi bir açıklama yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 2 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 26 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler