Kore'de 3D Xbox 360 Oyunları

11.05.2010 13:37 Alkan Adakaner


 
     Son dönemlerde 3D oyunlardan sıkça söz edilmeye başlandı. Belki bu nesilde değil, ama sonraki nesilde oyunların büyük bölümünün 3D'yi desteklemesi hiç de şaşırtıcı olmaz. Bu nesilde de önemli adımlar atılıyor.
 
     Kore'de 3D TV'leri yaygınlaştırmak isteyen LG ile Microsoft bir anlaşma yaparak 3D Xbox 360 oyunlarının Kore'de satışı konusunda el sıkıştı.
    
    LG 55/47LX9500 LED ile Xbox 360'ın bundle olarak satılması da söz konusu da olduğu anlaşmayla 3D desteğine sahip olacak bir çok oyun yakında Kore pazarında satışa çıkacak. Koreliler Batman: Arkham Asylum oynar mı bilemiyorum, ama Microsoft, MMO hastası olan Korelilerin zevkine göre oyunların Xbox 360'a çıkması için birşeyler yapmalı.
 
    Uzakdoğu pazarında kendine yer bulmaktan zorlanan Microsoft bu tür yöntemlerle pazardaki payını arttırma yoluna gidebilir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler