Korku Oyunu Kodoku PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

11.12.2013 12:39 Talha Aynacı

 
   Bağımsız yapımcı Carnivore Studio, PS4 ve PS Vita için çıkış yapması planlanan yeni bir korku/keşif oyunu Kodoku üzerinde çalıştığını duyurdu.

   Gizlilik ve büyü gibi unsurların da ye aldığı oyunda koleksiyoncu bir karakteri yönlendireceğiz. Koleksiyoncumuz yaşanan tuhaf fenomenler sonunda ada halkının terk ettiği Kodoku'ya gitmek ve çok ender bulunan bir kitabı ele geçirmek durumunda. Japon usulü korku oyunlarından aşina olduğumuz unsurlarla bezenen oyun, oyuncuları keşif yapma öğeleriyle çevreleyecek. Hayaletlerden kaçmak için büyüler kullanacak, bulmacalarla cebelleşecek, gölgelere saklanacak ve etrafı dinleyeceğiz hayatta kalabilmek için. 

   Yapıma ait 2 ekran görüntüsü yayınlanmış durumda. Kodoku, 2015 yılına göz kırpıyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kodoku Platformlar: PS4 VITA Geliştirici: Carnivore Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler