Korku Oyunu SOMA'nın Çıkış Tarihi Açıklandı + 12 Dakikalık Oynanış Videosu

29.05.2015 20:14 Ömür Gencer


       Amnesia ile korku türüne yeni bir soluk getiren Frictional Games'in yeni korku oyunu Soma'nın çıkış tarihi nihayet açıklandı. Belirtilene göre SOMA, 22 Eylül'de PC, PS4 oyuncularıla buluşacak.
 
       Çıkış tarihinin yanında geliştirici ekip oyuna ait 12 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı. Bu videoda oyunun oldukça karanlık bir atmosfere sahip olduğunu görüyoruz. Videoda karakterimizi kovalayan robot benzeri şeylerin de ürkütücü bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında karakterimizin karşılaştığı kendini insan sanan robotların da oyuna farklı bir gizem katıyor.
 
       Yapımcı ekip E3 fuarında SOMA'ya ait daha fazla bilginin paylaşılacağını belirtiyor. Bahsettiğimiz oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOMA Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler