Korku Oyunu Scorn 3 Ekim'de PS5 Konsoluna Geliyor

24.08.2023 11:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Kepler Interactive ve geliştiriciliğini Ebb Software'in üstlendiği birinci şahıs korku oyunu Scorn'un PlayStation 5 sürümü 3 Ekim'de geliyor. Oyunun bu sürümü dijitalin yanı sıra fiziksel olarak satışa sunulmaya hazırlanıyor. Maximum Games ortaklığıyla kullanıcılara sunulacak fiziksel sürümler hem PlayStation 5 hem de Xbox Series konsolları için mevcut olacak. 
 
Dikkat çekici atmosfere sahip korku deneyimi
 
 
 
Oyuncular tarafından genel anlamda beğenilen Scorn ilk olarak Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için 14 Ekim 2022'de çıkış yaptı. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor. Kepler Interactive ve Ebb Software ayrıca oyunun çıkışından bu yana iki milyon oyuncu sayısını aştıklarını duyurdu.
 
Scorn, oyuncuların daha önce karşılaşmadıkları kabus gibi bir dünyayı içeriyor. H.R. Giger'in çalışmalarından ilham alan görsellerle beraber Scorn'da temel amaç bir yaratığa kendini keşfetme yolculuğunda rehberlik etmek. Korku dolu bu dünya içerisinde dolanırken daha önce burada var olan uygarlığın kalıntılarına rast geliyor ve işlerin ne kadar çirkinleştiğini görebiliyorsunuz.
 
Korku oyunlarının olmazsa olmazı bulmacalarla beraber ilerlemeye çalışacağınız oyunda garip yaratıklarla etkileşime girebiliyor ve farklı bölgelere doğru geçiş yapabiliyorsunuz.
 
Peki siz oyunu oynadınız mı? Sizce nasıl? 
 
PS5 çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scorn Platformlar: PC Geliştirici: Ebb Software Dağıtıcısı: Ebb Software Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler