Koronavirüs Yüzünden Dungeon & Dragons Filminin Senaryosu Değişebilir

29.05.2020 13:45 Özgür Eroğlu

 
Oyun sektörü için oldukça önemli olan ve sektörü şekillendiren Dungeon & Dragons oyununun filmi geliştirme aşamasında. Paramount tarafından geliştirilen film de koronavirüsten etkilenmiş. Ancak bu sefer daha farklı bir şekilde.
 
Filmin yönetmenleri John Francis Daley ve Jonathan Goldstein, geçtiğimiz gün verdikleri bir röportajda film hakkında konuştular. Söylediklerine göre filmde oldukça kalabalık çekilmesi gereken sahneler varmış. Salgından dolayı da ikili filmin senaryosunu değiştirmeyi düşünüyorlarmış.
 
"Oldukça kalabalık olması gereken sahneler var. Bu sahneleri çekmeye değer mi, yoksa senaryoyu değiştirip başka bir şey mi bulmamız gerekiyor henüz emin değiliz."
 
Filmin oyuncu kadrosu ne yazık ki henüz belli değil, ancak 27 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler