Kotaku Okuyucusundan Değişik Bir Oyun: ClassRealm

06.05.2012 12:43 Beril Sergün


     Kotaku okuyucularından, GiantBoyDetective yani Ben Bertoli, eğitim dünyasına yepyeni bir MMO katmaya hazırlanıyor.
 
     Ben Bertoli sadece bir Kotaku oyuncusu değil, aynı zamanda bir öğretmen. Kendisi tam bir oyun tutkunu ve bu oyun tutkusunu da sınıfındaki öğrencileri, derslerine odaklanmaları için kullanıyor. "6. Sınıf MMO" diye tabir ettiği oyunu ClassRealm, öğrencilerin MMO tarzı bir sistemle sınıfta yaptıkları şeyleri bir oyuna çeviriyor. Örneğin; sınıfa zamanında gelmek, ödevi zamanında yapmak onlara xp puanı kazandırıyor ve zamanı gelince de level atlıyorlar. Bu sistemin çok tutması üzerine ve etraftan gelen istekler doğrultusunda Ben Bertoli bir Kickstarter kampanyasına başlıyor.
 
     Eğer siz de bu Kickstarter kampanyasına yardımcı olmak isterseniz buraya tıklamanız ve en az 1$ bağışlamanız yeterli. Hedefleri, 32 gün içinde 65.000$.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 5 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 6 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler