Kotick: "Infinity Ward Ölmedi!"

13.11.2010 20:06 Levent Polater

 
 
    Activision patronu Bobby Kotick, Infinity Ward'ın halen harika oyunlar yapabilecek kapasitede yapımcılardan oluştuğunu belirtti. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Infinity Ward'dan 25'e yakın kişi ayrılmış ve Jason West ile Vince Zampella kendi şirketlerini açmışlardı.
 
    Öte yandan son olarak geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Call of Duty: Black Ops'u geliştiren Treyarch için de konuşan Kotick, otoritelerin ve hayranların Treyarch'a daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyledi.
 
    "Bizler video oyun endüstrisindeyiz. Eğer 25 kişinin yerini dolduramıyorsak bu bizim gibi bir şirket için büyük bir hayal kırıklığıyla olur."

    "Orada en az 60 veya 70 kadar çok yetenekli ve müthiş kapasiteleri olan insanlar mevcut. Bir kaç kişinin yaptığı hatalar yüzünden onların etkilenmemesi gerekiyor."

    "Harika kültüre, özgür düşünceye, mükemmel bir teknoloji altyapısına sahipler. Daha önce olduğu gibi Treyarch'dan, Demonware'den veya başka yerlerden destek alabilirler."

   Kotick ayrıca Treyarch'ın Infinity Ward'ın arkasındaki bir "B takım" olmadığını da sözlerine ekledi ve bu ekibin Modern Warfare 2'de IW'ye gösterdiği desteğin göz ardı edildiğinden bahsetti. "Neden Infinity Ward'daki boşlukların Treyarch veya Sledgehammer çalışanları ile doldurulmadığı" sorusuna Kotick'in yanıtı bunların ekiplere "zarar" vereceği olurken, patron sözlerine şöyle devam etti;
 
   "Bu Treyarch için hiç de adil değil. Treyarch, Modern Warfare 2'nin arkasında yatan multiplayer teknolojisine büyük katkıda bulundu ve bu nedense kimsenin dikkatini çekmedi."
 
    
      
 VG247 & CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler