Kral (The King) - PlayStation 4 Reklam Filmi

14.11.2016 03:16 Gazali Çetinkaya

 
    Sony, yeni PlayStation 4 modeli Pro'nun çıkış yapmasıyla beraber tanıtım videoları ve reklam filmleri videolarına devam ediyor. Bu kez kendileri live action/sinematik tarzda yeni bir video paylaştı.
 
   Kral (The King) ismi ile paylaşılan bu videoda ise PlayStation 4'ün merakla beklenen özel oyunlarından Spider-Man ve God of War da bulunuyor.
 
   PlayStation'ın YouTube kanalı üzerinden paylaşılan 1 dakikalık bu videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Ek olarak PlayStation'ın facebook sayfasından paylaşılan video ise 2 dakika civarında ancak onda da Spider-Man kısmı eksik. Ona da buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Dinamik 4K, HDR (High Dynamic Range / Yüksek Dinamik Aralık), daha stabil ve yüksek frame rate, standart modele göre 2 kat güçlü GPU ve 4K streaming gibi özellikler sunan PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 1699 TL fiyatı ile çıkış yaptı. 
 
   İyi seyirler. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler