Kratos Yeni Mortal Kombat'ta mı Yer Alacak?

29.10.2010 17:31 Ersin Kılıç

 
 
      En sevilen oyun türlerinden biri olan dövüş oyunları, sürekli değişen dinamikleri ile güncelliğini korumaya devam ediyor. Sürekli farklı dinamiklerin eklendiği dövüş oyunlarında farklı dünyalardan farklı karakterleri de görebiliyoruz. Bunun örneğini daha önce bir çok oyunda gördük. Hatta dövüş oyunları ek isimlerle birlikte farklı dğnyaların karakterlerine de meydan okumuştur. Tatsunoko vs Capcom ile Mortal Kombat vs DC Universe oyunlarını buna örnek olarak gösterebiliriz.

     Hatırlarsanız Soul Calibur IV'te farklı karakterlere de yer verilmişti. Oyunun Xbox 360 sürümünde Master Yoda, PS3 sürümünde ise Darth Vader'ı görmüştük. İşte bu yeni misafir karakter haberimiz bu seferde Mortal Kombat oyunundan geldi.

     Bildiğiniz gibi Mortal Kombat serisinin yeni oyunu, Ed Boon'un liderliğinde oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aldığımız bir duyuma göre yeni Mortal Kombat oyununa misafir karakter olarak God of War serisinden Kratos katılacak. Tabi henüz resmi bir açıklama gelmediği için bu durumu gene de dedikodu olarak kabul ediyoruz.
 
      Kratos ile Scorpion karşı karşıya. Gerçekten ilginç mücadeleler bizi bekliyor gibi. Kratos'un fatality hareketleri ise oyunun en çok merak edilen yönlerinden birisi olabilir.
 
Not: Haber BSC'ye özeldir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 104 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler