Mortal Kombat 1'in DLC karakterleri Amazon tarafından yanlışlıkla sızdırıldı!

20.05.2023 17:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon İtalya web sitesine göre geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan aksiyon dövüş oyunu Mortal Kombat 1'in yeni DLC karakterleri ortaya çıktı. Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici NetherRealm Studios tarafından henüz resmi olarak duyurulmayan indirilebilir içerik "Kombat Pack 1"in böylece tam listesi belli oldu. 
 
Amazon İtalya listeleri tam karakter listesini ortaya çıkardı
 
 
 
Mortal Kombat 1'in geçtiğimiz günlerde duyurulmasıyla hayranlar oldukça heyecanlandı ve yeni bilgilerin gelmesini dört gözle beklemeye başladı. Bu süreçte oyunun henüz duyurulmayan Kombat Pack 1 adlı paket içeriği ortaya çıktı. Amazon İtalya web sitesine göre paket içeriği şu şekilde:
 
6 oynanabilir karakter
 
- Quan Chi
- Omni Man
- Ermac
- Peacemaker
- Takeda
- Homelander
 
5 Kameo karakteri
 
- Tremor
- Johnny Cage
- Khameleon
- Mavado
- Ferra
 
- Jean-Claude Van Damme karakter görünümü 
 
Ortaya çıkan bu içeriğin tam olarak doğru olup olmadığı şu an için belli değil ancak paket içeriği resmi Amazon İtalya tarafından listelendiğinden dolayı doğru olarak kabul edilebilir. Yine de resmi açıklamayı beklemekte fayda var.
 
Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
     Looks like amazon.it accidentally leaked Kombat Pack 1 rosters for MK1
by      u/Iron_Witch__ in      GamingLeaksAndRumours    
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler