Kratos'un İlk Gün Hasılatı 33 Milyon Dolar

20.03.2010 14:24 Ersin Kılıç


 
     Oyun sektörünün şu sıralar şüphesiz en çok konuşulan oyunu olan ve aldığı inceleme puanlarıyla göz dolduran God of War 3'ün satış rakamları ve ilk gün hasılatı açıklandı.
 
     Oyun satış ve bilgilerini sunan VGCharts sitesi, Kratos'un yeni macerasının çıkmadan önce Kuzey Amerika'da 450.000'ın üzerinde ön sipariş aldığını ve oyunun çıkmasıyla birlikte ilk gün, bu rakamın 550.000'i aştığını belirtti. Bu satış rakamları bağlamında ülkede $59.99'dan satışa çıkan oyunun ilk gününde 33 Milyon dolar hasılat yaptığı belirtildi.
 
     Serinin üçüncü oyundan önce 10 milyonu aşan satış rakamını da düşünürsek, God of War 3 ile birlikte bu rakamın epey yukarılara çıkacağını tahmin edebiliyoruz.
 
     Oyunun sitemizde yer alan video incelemesine buradan, Sony Türkiye ofisinden Playstation Ürün Müdürü Özgür Kirazcı ve İletişim Müdürü Begüm Atılgan ile PS3 ve God of War 3 hakkında söyleşi yaptığımız Oyun Odası programının ikinci bölümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler