Kung-Fu Live'ın Ana Karakteri Sizsiniz

16.08.2010 00:00 Gökhan Yılmaz

 
     Kung-Fu Live, geliştirilmekte olan PlayStation Network oyunlarından biri. Virtual Air Guitar tarafından geliştirilen oyun, firmanın patentli FreeMotion teknolojisini ve PlayStation Eye kamerasını kullanıyor. Bu ikisinin birleşiminden ise ortaya kendinizi oyunun içerisine aktarabildiğiniz üç boyutlu bir dövüş oyunu çıkıyor.
 
     Oyun aslında diğer PlayStation Eye oyunları ile benzer yöntemde çalışıyor. Kendinizi PlayStation Eye kamerası ile oyunun içerisine aktarıp istediğiniz herhangi bir cisim ile Beat 'Em Up tarzı bir oyun dünyasına dalıyorsunuz. Yine eğer isterseniz arkadaşlarınızla co-op oynayabiliyorsunuz. Onlar gamepad'ler ile size karşı koymaya çalışırken siz gerçek tekmeleriniz ve yumruklarınızla dövüşüyorsunuz.
 
     Kung-Fu Live'ın GamesCom 2010 için hazırlanan trailer'ına buradan ulaşabilirsiniz. Ben yorulmam, arkadaşlarımla doyasıya hoplayıp zıplarım diyorsanız Kung-Fu Live tam size göre.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kung-Fu Live Platformlar: PS3 Geliştirici: Virtual Air Guitar Dağıtıcısı: Virtual Air Guitar Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler