Kung-Fu Live'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

25.11.2010 11:57 Ersin Kılıç


 
      Playstation Eye'ın en önemli ve farklı oyunlarından biri olan Kung-Fu Live ile dövüş sanatlarının tüm inceliklerini esprili bir şekilde sergilemeye çalışacağız. Kendi özel hareketlerimizi oluşturabileceğimiz ve kendi görüntümüzü aktaracağımız oyunun çıkış tarihi sonunda belli oldu.
 
     Oyunun yapımcısı olan Virtual Air Guitar firması yaptığı açıklama ile Kung-Fu Live'ın 7 Aralık'ta Kuzey Amerika'da, 8 Aralık'ta ise Avrupa PSN hesaplarından indirilebileceğini duyurdu.
 
     Oyunun çıkış tarihi duyurusu ile birlikte birde tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosu her zaman olduğu gibi oldukça eğlenceli bir şekilde kurgulanmış. Videoda bir çok oyun içi sahneye ve oyun ara sahnelerine yer verilmiş. Üstelik çizgi roman şeklindeki bu ara sahnelerde kendimizin de yer alacak olması oyuna bambaşka bir eğlence katıyor.
 
     "İçinizdeki Bruce Lee'yi serbest bırakın" sloganı ile çıkışını yapacak oyunun bu yeni videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kung-Fu Live Platformlar: PS3 Geliştirici: Virtual Air Guitar Dağıtıcısı: Virtual Air Guitar Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler