Kung Lao, Mortal Kombat X için Onaylandı + Yeni Detaylar

02.01.2015 14:08 Tunahan Başol

 
    Finlandiyalı bir oyun dergisi ile röportaj gerçekleştiren Ed Boon, hem Kung Lao'nun Mortal Kombat X'te olacağını onayladı hem de online modlara dair bazı detaylar paylaştı.
 
     Kung Lao'nun alıştığımız hareketlerinin Mortal Kombat X'te de bulunacağının söylendiği açıklamada, karakterin her biri farklı oynanış öğelerine sahip olan üç farklı varyasyonu olacağı belirtiliyor.
 
     Ed Boon bu sefer online modların daha kompleks olacağının sözünü veriyor. Örneğin online modlara başladığınızda kendizie Lin Kuei, White Lotus, Brotherhood of Shadows, Special Force ve Black Dragon arasından bir birlik seçiyorsunuz. Bu birliklerin "savaş puanı" adında puanları olacak ve oyunun menüleri bu puanlara göre şekillenecek.
 

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat X Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler