"L.A Noire, Eski Model PS3'lerde Sorun Çıkarıyor"

Evet sorunun olduğu yeri bulduk!
19.05.2011 11:07 Alkan Adakaner


     Amerika'da 17 Mayıs'ta piyasaya çıkan L.A Noire bazı Playstation 3 kullanıcılarının başına bela oluyor gibi görünüyor. Çeşitli web sitelerinde yazanlara göre 60 ve 80 GB'lık modelleri kullanan bazı PS3 oyuncuları L.A Noire'u oynadıktan sonra donma, kilitlenme ve kapanma sorunları ile karşılaşmışlar.
 
    Bu sorunun aşırı ısınmadan kaynaklandığını söyleyenler de var. Kim bilir belki de L.A Noire'un devasa haritası konsolun tam performansla çalışmasına neden olmuştur. Bu da aşırı ısınma sorununa yol açabilir. Yine de problemin bu olup olmadığı kesin değil.
 
    Diğer yandan Rockstar Social Club destek forumlarında 3.61 güncellemesinin aşırı ısınma sorunlarına neden olduğuna yönelik mesaj yayınlandı, fakat bu mesaj Rockstar yetkilileri tarafından silindi.
 
     Bu mesaja göre Rockstar Games'in olsun ya da olmasın (yani L.A Noire olması şart değil) 3.61 güncellemesi oyunlarda donma sorunlarına yol açıyor ve konsol kendini kapatıyor.
   
     Asıl sorunun ne olduğu ile ilgili sanırım Sony bir süre sonra açıklama yapacaktır. En azından L.A Noire yarın piyasaya çıkmadan önce bir açıklama yapılsa iyi olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 17 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 32 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler