LEC'in Yeni Sponsoru Beko Oldu

31.03.2019 22:00 Hamit Can Sayılgan

 
     Koç Holding bünyesinde dünya çapında etkinlik gösteren beyaz eşya ve elektronik markası Beko, League of Legends Avrupa Şampiyonluk Ligi (LEC)'ne sponsor oldu. 
 

     Daha önce birçok spor kulübü ile anlaşması bulunan Türk firması, böylelikle espor sektörüne de giriş yapmış oldu. Yapılan bu sponsorluk anlaşması sene sonuna kadar sürecek ve Beko, LEC’in ev araç gereçlerini karşılayacak. Bunun yanı sıra firmanın Barcelona takımı ile başlattığı “Eat Like A Pro”(Profesyonel Sporcu Gibi Beslen) projesine LEC’i de dahil etti. Çocukları iyi ve sağlıklı beslenmeye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen proje, farklı coğrafyalardaki çocukların takip ettikleri sporcular gibi beslenmelerini özendirerek sağlıklı gıdaları çocuklara daha cazip hale getirmeyi amaçlıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler