LEGO City Under Cover 3DS'ten İlk Video

Lego City oyunları Nintendo konsollarına olan ilgiyi arttıracaktır
15.02.2013 11:10 Alkan Adakaner


     Wii U için duyurulan Lego City Undercover'ın yanı sıra Travellers Tales aynı zamanda 3DS'e özgü bir macera da geliştiriyor. Tamamen kendine özgü bir senaryoya sahip olacak bu oyunda Wii U'daki oyunun 2 yıl öncesindeki olaylar konu ediniyor.
 
    Yine Wii U'daki ana karakterimiz Chase'in maceralarını konu alacak oyun grafiksel olarak da oldukça iyi görünüyor. Sanırım şu ana kadar çok az 3DS oyunu bu kaliteyi yakalamıştır. Yine Wii U sürümü gibi açık dünya oynanışa sahip olacak.
 
     Lego City Undercover: The Chase Begins adını taşıyan oyunun 3DS sürümüne ait ilk videoyu aşağıda bulabilirsiniz. The Chase Begins 21 Nisan'da piyasaya çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO City Undercover: The Chase Begins Platformlar: 3DS Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler