Lego City Undercover 3DS'ten 50 Dakikalık Video

28.04.2013 09:28 Alkan Adakaner


    Lego City Undercover ilk olarak Nintendo Wii U ekranlarında boy gösterdi. Daha sonra ise 3DS ekranlarına Lego City Undercover: The Chase Begins adlı macera çıktı. 3DS için çıkan oyundan 50 dakikalık bir oynanış videosu Nintendomination tarafından yayınlandı.
 
     3DS'e özel olarak çıkan The Chase Begins'in Wii U sürümünden farklı bir hikayeye sahip olduğunu belirtelim. Buna karşın her iki oyun da benzer mekanlarda geçiyor ve oynanış dinamikleri de birbirine benziyor.
 
    Nintendo 3DS'in en çok ilgi gören oyunlarından biri olma potansiyeline sahip olan Lego City Undercover: The Chase Begins'in 50 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO City Undercover: The Chase Begins Platformlar: 3DS Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler