LEGO LoTR, Açık Dünya Oynanışına Sahip Olacak

12.09.2012 17:10 Talha Aynacı

 
   Lego temalı video oyunların son dönemdeki başarısı göz ardı edilemez. Sıradaki uyarlama ise taraflı tarafsız herkesce büyük merakla bekleniyor. Kendine has hayran kitlesiyle bu kez orta dünya turuna çıkacağımız LEGO The Lord of the Rings'in tıpkı Lego Batman 2'de olduğu gibi açık dünya oynanışına sahip olacağı açıklandı.
 
   Üstelik oyun içeriğindeki detaylar bununla da bitmedi. Oyunda demirci dükkanları olacak ve buradan efsanevi element Mithril'i kullanarak çeşitli silahlar, kalkanlar ve kıyafetler oluşturabileceğiz.
 
   Tolkien'in hayat verdiği dünyadan pek çok düşmana ev sahipliği yapacak oyunda yüzüğü kullanarak karanlık tarafa da geçebileceğiz. Üstelik oynanabilir 80 karakter sizleri bekliyor olacak!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO The Lord of the Rings Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler